Shakti 01.03.2017.,( 201. epizoda), Preeto zove Somiju da se vrati!

Indijske Serije

Shakti 01.03.2017.,( 201. epizoda), Preeto zove Somiju da se vrati!

By  | 

Shakti 01.03.2017.,( 201. epizoda), Preeto zove Somiju da se vrati!
Prevod:Anabela!Hvala! 🙂

Epizoda počinje sa Harmanom koji pita Somiju šta želi da vidi u Mumbaju, neka napiše na papiru. Raavi se priseti kako joj je muž izjavio ljubav, plače. Preeto joj kaže da će razgovarati sa Harak Singhom. Chintu je ljut, kaže da ga je deda ostavio, niko ga ne voli. Varun mu kaže da ne priča tako, Somija ga gotivi. Chintu ga pita da pozove Somiju kući. Neprestano im govori da je pozovu nazad kući. Preeto je napeta, nije u stanju da smiri Chintu-a. Ona vikne na njega, pozvaće Somiju. Prokomentariše da mora da pozove tu kinnar da smiri ovaj grom/oluju od deteta. Pita Shanno da joj donese telefon. Shanno donese.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Somija govori Harmanu da ne želi da ide nigde, pita njih dvoje da idu. Doda da je jako uplašena, šta ako Preeto sazna da je sa njima. Harman veli da su mu roditelji ljudi, a ne Bogovi, ne mogu sve da znaju. Upravo tada, nju nazove Preeto na mobilni, ona je napeta. Harman pita ko zove, neka stavi na spiker da i on čuje razgovor. Ona pita šta da kaže i javi se. Preeto je pita da se sutra vrati kući. Somija paniči, složi se.

Somija plače i pita Harmana kako će da stigne tamo do sutra. Harman je pita da prestane da plače, smisliće nešto. Somija veli da bi trebalo da pozovu i Surbhi. Harman je pita da prestane da priča, smisliće on nešto. Kareena daje odgovornost Chandi da brine o kući, a Rani i Raveeni kaže da motre na Malliku. Doda da ide u Mumbaj, a one neka ne dozvole Chameli da izađe napolje.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *