Shakti 07.02.2017.,( 185. ep. ), Somija i Harman odlaze u kraj kinnara!

Indijske Serije

Shakti 07.02.2017.,( 185. ep. ), Somija i Harman odlaze u kraj kinnara!

By  | 

Shakti 07.02.2017.,( 185. ep. ), Somija i Harman odlaze u kraj kinnara!

Epiyoda počinje kako sused nadje poster Harakove snaje.On čita kako je Harakova snaja…poster je pola pocepan.Pita se da li je nestala ili se kandiduje na izborima I smatra da treba lično da pita Harak Singa.Chameli I Saya gledaju.Chameli kaže da će mu tražiti taj poster.Saya kaže da će onda čovek biti sumnjičav, ona zove Harmana I Surbhi, ali se oni ne javljaju.Razmišlja da pozove Preeto.Susedi dolaze u Harakovoj kući.Harak ih pita da li im telefoni ne rade pa su došli lično.Jedan od suseda pokazuje Somijin poster i pita zbog čega je Somija na njemu.Harak je šokiran.Varun je srećan.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Surbhi dolazi i krije sindur.Pita ga zbog čega je pokvario njen plan i napravio od njenog tajnog iznenadjenja javno.Ona kaže da je želela da pošalje Somiju i Harmana na medeni mesec i napravila je poster na kome su Harman i Somija i na kome piše Preetin sin i Harak Singova snaja.Harman dolazi i pita Surbhi da li je sada njeno iznenadjenje javo.On staje pored Somije.Somija je u šoku.Susedi kažu da je vreme za njihove porodične trenutke i odlaze.Saya se zahvaljuje bogu što je spasio njegovu Somiju.

Somija u svojoj sobi plače i kaže Surbhi da joj da otrov jer više ne želi da živi.Harman dolazi i kaže joj da donese dva otrova, jer ako Somija želi da umre, ne želi ni on da živi.Surbhi kaže da će onda i ona umreti jer ona živi za Somiju.Somija ih pita o čemu to govore.Surbhi joj kaže da ne prihvata poraz i da je ona uz nju.Harman kaže da je on njena senka i da je neće ostaviti.On se pita odakle su susedi došli do postera.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *