Shakti 1218. epizoda! Prito udara Angel Dalđit preti Simran!

Indijske Serije

Shakti 1218. epizoda! Prito udara Angel, Dalđit preti Simran!

By  | 

Shakti – 21. 5. 2021. (1251. epizoda u Indiji) – Prito udara Angel, Dalđit preti Simran!

Prevod: Maja 🙂

Ispred kuće, razbojnik hvata Virata i prislanja mu nož uz vrat. Harman se došunja sa strane i pretuče tog razbojnika te ga obori na zemlju, a Virat se potuče sa ostalima i uspešno ih savlađuje. Virat pohvali Harmanove borbene veštine i govori mu da tuče kao mladić i da je Hir bila u pravu kad je govorila da niko ne može toliko voleti i boriti se kao Harman Sing, on se ugleda na njega i pokušava da bude savršen nalik njemu. Harman mu se zahvaljuje i predlaže mu da prvo spasu porodicu i da onda pronađu Somiju i Hir.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Unutra, Angel odvaja novac za sebe i za Dalđita i smeje se pohlepno. Iznenada, začuje se zvono na vratima i ona brzo stavlja novac u vreću te naređuje Prito da ode do vrata i da tu osobu odvrati od ulaženja u kuću. Prito se složi i smireno hoda ka vratima, dok Angel drži pištolj uperen u nju s male udaljenosti. Prito otvara vrata i ne zatiče nikoga na pragu, odjednom Harman i Virat ulete s druge strane i upere oružje u Angel. Prito baci Angelin pištolj iz ruke i prostreli je besnim pogledom. Prito se razneži kad ugleda Harmana, a onda se seti kako se Angel iživljavala nad njima svima i snažno joj opali šamar. Angel se hvata za obraz besna, drhte joj ruke. Prito će: “Šta si mislila da ćeš pobeći iz zatvora, oteti mog sina i zatočiti moju porodicu i da si pobedila? Otela si moje dete, ali evo moja dvojica su došla! Bog nas pazi, ne možeš da naudiš ni Somiji ni Hir jer ljubav njihovih muževa stoji uz njih. A ti to nemaš, sama si. Pogledaj šta je zajedništvo, šta je prava porodica!”
Ona nastavlja da šamara i udara Angel, koja trpi udarce bespomoćno.

Nastavak na sledecoj strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *