Shakti 16.05.2017, ( 255. epizoda ),Somija vidi trag karmina na Harmanovom vratu!

Indijske Serije

Shakti 16.05.2017, ( 255. epizoda ),Somija vidi trag karmina na Harmanovom vratu!

By  | 

Somija vidi trag karmina na Harmanovom vratu!
Prevod: Maya. Hvala, pozdrav! 🙂

Epizoda počinje kako Somija pita Harmana da se probudi i ustane. Harman se budi: ,,Znam da je moja Gulabo posebna.
Balwinder dolazi u sobu kod Shanno. Varun primeti to i pita se šta je novi plan, misli da proveri to. Viren: ,,Balwinder, šta ima novo? Da li te je pozvao otac? Koje su nove vesti?” Shanno je tu i primeti da ih Varun posmatra. Oni počnu da lažu namerno. Varun odlazi. Shanno kaže Balwinderu da zove Kishal Lala i pita ga. On učini to i pita Shanno da ne govori ništa Raavi. Viren kaže Shanno da je zabrinut. Shanno mu kaže da će sve biti u redu, neka ne brine. Kishal Lal šamara svoje ljude/siledžije. Jedan od njih kaže da je tada Harmanova žena došla tu i pretukla ih. Kishal Lal ga pita da idu sada i ne pojavljuju mu se pred oči neko vreme. On zove Balwindera. Shanno pita Balwindera da se javi na poziv. On uradi to i šokiran je vestima.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *