Shakti 19.01.2017.,( 172. ep. ),Kareenina majka umire!Kareena želi da se osveti Somiji!

Indijske Serije

Shakti 19.01.2017.,( 172. ep. ),Kareenina majka umire!Kareena želi da se osveti Somiji!

By  | 

Shakti 19.01.2017.,( 172. ep. ),Kareenina majka umire!Kareena želi da se osveti Somiji!

Epizoda počinje kako Harak govori Somiji da su njoj dozvolili da ostane u kući, ali da to ne znači da sve kinnare mogu da dodju i ostanu u kući zajedno sa njom.Raavi kaže da izgleda da Somija neće ništa preuzeti.Ona uzima Kareenu za ruku da je izbaci iz kuće.Harman dolazi i kaže Raavi da je pusti.Harman govori Kareeni da je u toj kući niko neće čuti i da je to kao da udara glavom o kamen.Kaže joj da sačeka, da će on uzeti ključeve od auta i krenuti sa njom.Harak kaže Kareeni da ga čeka napolju.Harman kaže ostalima da idu da spavaju.Preeto zaustavlja Somiju,kaže joj da zna da ona želi Harmanov boljitak u životu i pita je da ga zaustavi.Pita je da li zna šta treba da uradi.Preeto je pita da li želi da svi saznaju da je kinnar i da ta tajna napusti njihovu kuću.Surbhi je takodje čuje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Somija kaže Harmanu da ne ide sa njom i da joj samo pošalje novac.Harman kaže da Harak neće dati novac.Somija mu kaže da joj pomogne onda na neki drugi način.Harman je podseća da mu je pričala da joj je Kareena bila dobra prijateljica.Somija mu kaže da sada živi u drugom svetu i mora da razmišlja u skladu sa tim.Varun ih snima i smeje se.

Harman poziva bolnicu, ali se niko ne javlja i kaže da mora da ide.Somija mu kaže da pošalje Varuna.Harman je u čudu.Somija mu traži da oprosti Varunu.Harman kaže Varunu da ide u gradsku bolnicu i pomogne Kareeninoj majci.Varun se složi.Somija zahvaljuje Harmanu.Harman kaže Somiji da ne sluša Preeto i Haraka jer nije njihova sluga i da da šansu i njemu da se i on zahvali njoj.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *