Shakti 22.02.2017.,( 196. epizoda), Pretto govori Somiji da na kratko napusti kuću!

Indijske Serije

Shakti 22.02.2017.,( 196. epizoda), Pretto govori Somiji da na kratko napusti kuću!

By  | 

Shakti 22.02.2017.,( 196. epizoda), Pretto govori Somiji da na kratko napusti kuću!

Epizoda počinje sa Sayom kako telefonom razgovara sa Somijom.Harman dolazi i pita je sa kime je pričala.Somija kaže da joj je nedostajala Saya pa je odlučila da je pozove.Ona mu kaže da ako mu to ne odgovara neće je zvati više.Harman je pita zbog čega bi mu to smetalo, kaže joj da ako joj nedostaje ode i poseti je.

Bebe je zabrinuta za Mahindera.Mahinder dolazi kući pijan i pada.Bebe ga pita šta je bilo, da li mu je Harak nešto rekao.Mahinder kaže da je sve u redu.Bebe ga pita šta krije od nje.Mahinder kaže da je svet loš, da je on izbačen.Kaže da dok god bude imao snage misliće na Surbhi.Nani plače i moli se Mata Rani.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Rani i Raveena razgovaraju sa Karenom.Karena kaže da ne mogu ništa da učine dokle Malika-Saya štiti Somiju.Raavena kaže da će učiniti sve da je dovedu kod njih i odvoje od luksuznog života.Harman i Somija dolaze da posete Sayu.Saya pita da li je sve u redu.Harman kaže da je njegovoj Gulabo nedostajala, pa je doveo da je vidi.Somija kaže da joj je donela hranu jer pretpostavlja da je nema.Ona je hrani svojim rukama i daje joj vodu.Saya kaže da joj sudbina nije dala da ima decu, ali dok je ona hrani oseća da je ona njena kćerka i Harman njen zet.Kaže da sada razume vezu majke i deteta i da je to prelep osećaj.Harman je pita zbog čega je tu, a ne u kući.Saya gleda u Somiju.Somija joj signalizira ne, da ništa nije rekla Harmanu.Saya mu kaže da od kako je Karena postala Guru Ma kaznila je zbog njene humanosti.Somija je pita kako da ostane tu.Saya kaže da je u redu i da ne brine.Harman joj kaže da im se javi ako joj bude nešto potrebno.Somija se složi.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *