Shakti 23.01.2017.,( 174 ep. ),Priprema za Lohri ceremoniju!

Indijske Serije

Shakti 23.01.2017.,( 174 ep. ),Priprema za Lohri ceremoniju!

By  | 

Shakti 23.01.2017.,( 174 ep. ),Priprema za Lohri ceremoniju!

Epizoda počinje kako Harman kaže Somiji da će njih dvoje plesati sutra tokom Lohri ceremonije.Kaže joj da ona ne zna taj ples i pita je da nauči.Somija kaže da ima mnogo posla i mora da ide.Harman joj kaže da ostane i vežba sa njim Gidda ples.On joj pokazuje ples.Oni plešu.Somija se oklizne i pada u njegovo naručje.On je romantično drži, gledaju se…Harman joj kaže da se fokusira, inače neće moći da plešu sutra.Surbhi prolazi tu.Somija kaže da je mnogo umorna i pita ga da vežba sa Surbhi.Govori mu da Surbhi zna taj ples.Harman im kaže da vežbaju one dve ples kao par i odlazi uznemiren.Surbhi i Somija gledaju.

Bebe pita Mahindera da ne brine i da spava.Mahinder kaže da ne može da spava i pakuje poklon za Surbhi.Mahinder se priseća kako je Surbhi bila nestašna tokom detinjstva.Mahinder je zabrinut kako će se Surbhi snaći.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Harak dolazi pevajući i kaže da je doneo poklone za sve.On daje poklon Preeto.Ona kaže da želi i ona svetle boje.On joj kaže da joj ta boja dobro pristaje.Zatim daje poklon Sidhu i Shanoo.Shanoo mu zahvaljuje, ali joj se ne dopada boja.Surbhi kaže da će ih zameniti.Harman dolazi i kaže da niko neće menjati i da će svi nositi odeću po Harakovom izboru.Preeto kaže Surbhi da kaže šta želi.Harak daje poklone Somiji i Surbhi, a zatim i Raavi.Raavi odbija da uzme odeću, kaže da neće proslavljati Lohri, jer uz nju nisu muž i sin.Ona je emotivna i kaže da ne želi ništa kad je njen sin daleko od nje.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *