Shakti 24.05.2017.,( 261. epizoda ),Somija oprašta Harmanu, glavni glumac vređa Harmana!

Indijske Serije

Shakti 24.05.2017.,( 261. epizoda ),Somija oprašta Harmanu, glavni glumac vređa Harmana!

By  | 

Shakti 24.05.2017.,( 261. epizoda ),Somija oprašta Harmanu, glavni glumac vređa Harmana!
Prevod: Maya. Hvala, uživajte! 🙂

> Epizoda kreće kako Somija dolazi na snimanje i vidi video u kome Harman izvodi neke opasne akrobacije. Ona gleda to šokirano. Direktor pita Harmana da se spremi za sledeću scenu akrobacija. Somija je šokirana i kaže: ,,Harmane! Nije mi potrebna ni kuća ni automobil, ako ti riskiraš svoj život za to (Somija se svakome obraća sa ‘Vi’, tj. svakome persira, pa čak i Čintuu, prim. prevod).” Direktor aplaudira za njihovu ljubav, on im čestita. Somija kaže Harmanu da ovo sve ne treba da radi, neka pođe sa njom. Harman je pita šta je loše u tom poslu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Glavni glumac kaže Sahilu da je igra tek počela. On kaže Harmanu da nije trebalo da laže svoju ženu (Somiju). Direktor ga brani: ,,Ne, ne. Harman nije počinio nikakvu grešku. On je to krio od svoje žene kako se ona ne bi brinula, znajući istinu.” Glumac: ,,On nije tako sjajan kao što to mislite. On, Harman, se ženio dvaput. Ostavio je svoju porodicu i drugu ženu (Surbi) za nju/Somiju.” Harman ga hvata za okovratnik i pita ga da ćuti ili će mu oduzeti život. Glavni glumac ga naziva velikim ženskarošom. Harman se naljuti i preti mu da umukne smesta. Sprema se da ga prebije. Somija pita glumca da ih pusti na miru i kaže Harmanu da ništa nikome ne treba da dokazuje. Pita ga da krene sa njom i ode. Harman je doziva i odlazi za njom.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *