Shakti (276. ep.) 14.06.2017. – Prito brani Somiju i spreči Ravi da je ošamari!

Indijske Serije

Shakti (276. ep.) 14.06.2017. – Prito brani Somiju i spreči Ravi da je ošamari!

By  | 

Prito brani Somiju i spreči Ravi da je ošamari!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Epizoda počinje sa Harak Singom koji pita sve da idu sada da spavaju, a sutra će misliti o novcu i drugom. Svi se razilaze.
Harak Sing priča sa Prito: ,,Sada i Virenovoj ženi treba deo imovine. Šta ako su Somija i Šano sada zajedno? Možda su udružene, ko zna…” Prito mu kaže: ,,Ne verujem u to. Znam ja Šano dobro, ne voli ona Somiju nimalo. Nego.. Pazi ti tu na svog brata, Virena, on je kao zmija u rukavu.”
Harman glumi Somiju pred njom. Somija mu objašnjava: ,,Uradila sam pravu stvar. Znam to.. Ujna i Ujak neće imati problema više. Osećam i ja da se menjam. Nikada ni sa kim nisam pričala ovako kao danas.” Harman joj govori: ,,Ne brini. Sve je okej. Ja sam danas video drugačiju Somiju. Dobro si postupila, Gulabo, postojim samo zbog tebe.” Somija gleda stidljivo..
Varun pita Harmana da krenu u fabriku. Harak Sing pita Virena da ide i radi i donese 1.5 ‘lakhsa’ do večeri. Viren kaže da nema para. Prito ga pita da proda nakit svoje žene onda. Somija dolazi i želi da se umeša tu. Prito je zamoli da se ne meša. Harak Sing ga pita da da ide, zaradi novac i da mu se zahvali što ga i dalje drži u kući i hrani ga tu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *