Shakti 29.03.2017.,( 221 epizoda), Somija skače u reku da se ubije, Harman je spašava!

Indijske Serije

Shakti 29.03.2017.,( 221 epizoda), Somija skače u reku da se ubije, Harman je spašava!

By  | 

Shakti 29.03.2017.,( 221 epizoda), Somija skače u reku da se ubije, Harman je spašava!
Prevod: Maya. Hvala!:)

Epizoda počinje kako je Somija slupana zbog Surbinih reči i optužbi. Ona stoji šokirana i misli: ,,Što seka ovo misli? Ona je tužna zbog mene? S kim da pričam sada? Nimmi… Mama, što si me ostavila samu? Trebalo je da me povedeš sa sobom, jako sam usamljena…” Ona plače i doziva Nimmi.. Ona misli da mora otići daleko od svih, treba da ode kod svoje mame (Nimmi), postala je svima velika nevolja. Ona plače i tužna je..

Harman se nemirno budi iz kreveta. On se pita što mu srce tako snažno i brzo kuca, i što ne može da spava. On izlazi iz sobe i misli da ode u Somijinu sobu i da je probudi. On odlazi u njenu sobu i vidi ds ona nije tu. Iznenađen je i pita se gde li je ona otišla, Papa ji je zatvorio vrata sinoć, što su onda otvorena. On se zabrine za Somiju i izlazi napolje. Somija stoji na mostu preko reke i pita Mata Rani šta je njen identitet. Ona je tužna, kaže: ,,Ja sam razlog za Dadinu sramotu i za Tatino nepoštovanje. Moja istina je bila teret mojoj mami i ona je napustila ovaj svet krijući to. Udala sam se za Harmana, ali nisam uspela da ispunim svoju obavezu žene i dam mu ljubav. Ne mogu dati naslednika njegovoj porodici, i za sve njih sam bila teret i crnilo.. A sada sam postala neprijatelj svoje sestre (Surbi).” Ona plače, priseća se kada je Harmanu rekla da je kinnar. Tužna muzika se čuje….
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *