Shakti 29.05.2017.,( 264. epizoda ),Koliba je srušena, Prito krivi Somiju za Harmanovo stanje!

Indijske Serije

Shakti 29.05.2017.,( 264. epizoda ),Koliba je srušena, Prito krivi Somiju za Harmanovo stanje!

By  | 

Shakti 29.05.2017.,( 264. epizoda ),Koliba je srušena, Prito krivi Somiju za Harmanovo stanje!
Prevod: Maya. Uživajte! 🙂

Epizoda počinje kako Prito krivi Somiju zato što je Harman u zatvoru. Ona se naljuti, sklapa ruke pred njom i počinje da drami: ,,Kada, Somija? Kada ćeš više ostaviti mog sina? Ostavi ga! Pusti Harmana već jednom, ti si kriva za sve što mu se dešava! Ali, ja… Ne mogu da ga gledam u ovakvom stanju. Ubij me onda, hajde, ubij me! Ne mogu da ovo podnesem…” Ona plače neutešno. Harak Sing je smiruje i teši kako je pričao sa svojim advokatom, on će izbaviti Harmana iz zatvora.

Policajac pita Harmana da uzme čaj. Harman odbija i nedostaje mu Somijin čaj. Priseća se.. Inspektor mu kaže da neće imati prilike još dugo da pije čaj, kaže da ga Harak Sing neće osloboditi tako lako. Nani pita Somiju da pije čaj. Somija odbija i kaže da ništa neće jesti i piti, dok se Harman ne vrati nazad. Surbi je moli da uzme čaja ili će se veoma slabo osećati. Somija ponovo odbija. Nani je pita da ne gubi veru u Mata Rani/Boginju i teši je da će ih Ona izbaviti iz ovako teške situacije. Somija: ,,Ali, kako, Nani? Hoće li? Harman… On ga je ubio. Upucao je tog čoveka..” Surbi kaže da je to uradio isključivo u samoodbrani. Somija se priseća Pritinih reči i krivi sebe za sve što se dešava.. Ona sebe proklinje i kaže da svako ko u njen život uđe, bude povređen. Čintu dolazi tu, zagrli je i pita da ne govori to. Ona ga pita otkud tu. On joj kaže da ga je Varun doveo. Moli je da ne plače više i kaže da će se Ujka/Harman izbaviti iz zatvora vrlo brzo.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *