Shakti (310. ep.) 01.08.2017. – Prito ošamari Varuna, Harman i Somija ulaze u istu prodavnicu, Saja ošamari Ćameli!

Indijske Serije

Shakti (310. ep.) 01.08.2017. – Prito ošamari Varuna, Harman i Somija ulaze u istu prodavnicu, Saja ošamari Ćameli!

By  | 

Prito ošamari Varuna, Harman i Somija ulaze u istu prodavnicu, Saja ošamari Ćameli!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Epizoda startuje sa Harmanom, koji dolazi u Bangkok. On je na aerodromu i odlazi da se vidi sa nekim. Prito zove Saju i informiše je da je Harman otišao da vrati Somiju nazad. Saja je šokirana. One završe razgovor. Saja pogleda Ćameli i pita je kako Harman zna gde je Tarana. Ćameli je napeta i ćuti. Saja joj prilazi i smažno je ošamari, te kaže: ,,Ošamarila sam te, jer si me slagala i prevarila! Tebi sam najviše verovala, a ti si me sada izdala!” Ravina i Karina dolaze, te pitaju Saju da kazni i Rani jer je pomogla Ćameli takođe. Rani se izjasni: ,,Pomagaću Somiji i spremna sam da napustim kuću zbog nje. Ona i Harman treba da budu zajedno!” Svi gledaju. Saja je šokirana.
Harman napušta aerodrom. On se priseća svog venčanja sa Somijom i momenata posle toga. Njemu mnogo nedostaje Somija i želi da je nekako pronađe. U pozadini je pesma ‘Noore Khuda’….
U Indiji, u Harak Singovoj kući, Viren pita kako će zaustaviti Harmana sada. Prito mu kaže da ga ni ne mogu zaustaviti dok je on u stranoj zemlji. Surbi viče: ,,Oslobodite me! Molim vas, pustite me! Ne mogu da izdržim… Oslobodite me!” Prito ih zaustavi: ,,Ne. Niko neće da otvori vrata. Pustite Surbi da se malo guši unutra.” (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *