Shakti 365. ep.,Prito govori Somiji da će skočiti u jezero!

Indijske Serije

Shakti 365. ep.,Prito govori Somiji da će skočiti u jezero!

By  | 

Shakti 365. ep.,Prito govori Somiji da će skočiti u jezero!(3.11.2017.)
Karena kaže da Harman ne posvećuje dovoljno pažnje svojoj majci.Ravena joj kaže da pozove Harak Singa.Harak viče na Karenu, nakon što ga ova pita za dramu u njihovoj kući.Mohini želi da sazna zašto je Harak ljut, ali joj on kaže da gleda svoj posao.

Harak vidi da se Varun vraća i glumi da je romantičan.Varun razmišlja da je Harak besraman i kaže mu da moraju da pričaju o poslu.Harak šalje Mohini u sobu i kaže da će uskoro doći.Mohini mu kaže da dodje brzo jer ne želi dugo da čeka.Mohini vidi sapunsku vodu na stepenicama i kako se Ravi i Shanno tu kriju.Ona dobija ideju i viče da je Čintu dobio električni udar.Ravi trčeći dolazi i silazi niz stepenice, oklizne se i padne.Harak dolazi.Mohini kaže da ih ona uči i pita ih da smisle nešto novo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Harman daje novac Saji.Somija dovodi Prito i podseća Harmana na dužnost prema svojoj majci.Somija kaže Harmanu da je on njen bog, zaštitnik, sve…., ali sada kada je njegovu majku ostavio muž on joj je potreban.Somija mu kaže da sve žene žele muža poput njega, ali ni jedna takvog sina.Harman kaže da se raspitao o Mohini i govori sve o njoj, doda da on zna da njegov otac ne može da prevari svoju ženu.
Somija kaže Harmanu da ako on neće poći sa majkom, ona će krenuti sa njom.Saja je šokirana.Prito razmišlja šta da radi ako Somija krene sa njom i kaže joj da ostane sa Harmanom.Somija je uznemirena zbog Harmana.
NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *