Shakti 469. ep., Djaslin saznaje istinu o Somiji!

Indijske Serije

Shakti 469. ep., Djaslin saznaje istinu o Somiji!

By  | 

Shakti 469. ep., Djaslin saznaje istinu o Somiji!( 3.4.2018.)
Djaslin ispituje Harmana, pa pita Haraka kako dozvoljava nepravdu svojoj snaji.Ona pita žene u kući kako to sve mirno posmatraju.Djaslin pita Harman zašto se ponaša tako loše prema svojoj ženi.Ona kaže da je sakrivao svoju vezu zarad svog prijateljstva i da je sigurno takvo prijateljstvo lažno.Harman kaže da mu Somija nije žena, ona je kinar.Djaslin je šokirana, a i ostali.Prito kaže da je Harman koinara doveo kao svoju ženu protiv volje svih njih, kao svoju Gulabo.Uskoro je saznao njen indetitet i nastavio da je voli.Harman prihvati da je sve to istina, ali mu je ona sve to loše vratila.

Harman govori kako je Somija sa kinarima od sebe napravila udovicu.Somija mu se izvinjava i kaže da je samo želela da bude njegova žena i u naredna 7 života i da je zato uradila tu puju.Somija pita Shanoo da potvrdi jer je svedok svega.Shano spašava sebe i krivi za sve Somiju.Harman odlazi, a Somija nastavlja da plače.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *