Shakti! Sestre 1 051. epizoda! Virat skoči sa litice?

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 051. epizoda! Virat skoči sa litice?

By  | 

Shakti! Sestre 1 051. epizoda! Virat skoči sa litice?

Prito udari Hir što je zvala Virata pod izgovorom da ide u toalet i što ih je zbog njega izdala. Virat brani Hir. On pokuša da objasni Haraku koliko voli njegovu unuku. Harak mu govori da je ljubav žrtvovanje, davanje, a nje otimanje. Govori mu da je sa njima igrao igru na karti prijateljstva. Hir pokuša da ubedi baku i deku da je Virat stvarno voli. Harak govori Viratu da je pucao u Somiju zbog Harmana, može i u njega takodje.

Hir na silu baka i deka odvode, dok ona doziva Virata. Virat je sa suznim očima. On podiže prsten sa poda i razmišlja da je ranije to bila ljubav, a sada je opsesija. On razmišlja da ga više ništa ne može zaustaviti, nimetak, a ni mač. Harak i Prito se vraćaju kući sa Hir. Virat dolazi ponovo i kaže da će se taj brakl desiti uz njihov pristanak.

Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *