Shakti! Sestre 1 065. epizoda! Prito zaustavlja venčanje!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 065. epizoda! Prito zaustavlja venčanje!

By  | 

Shakti! Sestre 1 065. epizoda! Prito zaustavlja venčanje!

Mahi dovodi Hir, a Virat ustaje i gleda je. Parmit mu kaže da razmene vence. Svi bacaju latice ruže na njih. Za to vreme, Soham je u zatvoru i želi da zna kog čoveka je ubio. Inspektor mu kaže da ćuti. Soham razm,išlja da je sve to Harakovo delo i da on neće dozvoliti da se onaj kinar venča. Pandit kaže Viratu da ispuni Hir sindur. Saya dolazi i zaustavlja Virata. Parmit je pita ko je ona da zaustavi venčanje. Saya kaže da se venčanje ne može desiti jer je Hir…Prito je ošamari.Saya je šokirana.

Hir govori Sayi da ne zna o čemu se radi, ali je sigurna da ona želi da je vidi srećnu, a njena sreća je sa Viratom. Prito izvodi Sayu sa strane i kaže joj da ispaštaju zbog njene kletve. Saya kaže da se kaje zbog toga. Saya kaže da je imala san koji ju je šokirao i šta ako on postane ralnost.Saya je podseća kako se ona ranije ophodila prema Somijom i podseća je da Virat ne može biti sa njom 24 h. Saya joj kaže da ako želi stvarno Hirinu sreću, neka zaustavi venčanje i pošalje Hir u njihovo društvo, navodeći da je Hirin život u opasnosti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *