Shakti! Sestre 1 081. epizoda! Prito šamara Hir, ova je izbaci iz kuće!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 081. epizoda! Prito šamara Hir, ova je izbaci iz kuće!

By  | 

Shakti – 20. 11. 2020. – Prito šamara Hir, ova je izbaci iz kuće!

Prevod: Maja 🙂

Nakon zvanično ispunjenog venčanja Hir i Virata (vidite prethodnu epizodu na našem sajtu, ako niste dosad!), Prito utrčava izmoreno u njihovu kuću i zgranuto posmatra ovo. Prisutni je gledaju u čudu. Parmit se smeje i bocka je kako joj očigledno nije prijatno u njenoj kući, pa često svraća kod njih. Dalđit naziva nju i njenu porodicu bržom od policije. Tetka je pita je li se vašar održava kod njih, pa da ova tako rado posećuje. Prito ih ignoriše i prilazi Viratu s rečima da je njena unuka tvrdoglava, ali on je njoj obećao da će ispuniti ta 3 uslova. Hir viče da to nisu uslovi, nego njena tvrdoglavost: jer ni ne dozvoljava da se oni ispune, stalno je sabotira namerno. Prito naziva to svojom verom, a Hir joj kaže da ih ne ocenjuje emotivno i da prekine. Prito kaže da priča s Viratom sad. On joj se izvinjava i objašnjava kako je Hir spremila stvari da ode iz kuće zauvek, pa je zato morao da je oženi. On je podseća da njih dvoje ne mogu živeti jedno bez drugog; pa da njeni uslovi nemaju smisla ako Hir nije više s njim, bio je prisiljen da to uradi. Prito je uporna da je taj brak bio ograničen uslovima, a pošto se oni nisu ispunili – ona će poslati papire za razvod, pa ih naterati da potpišu. Virat drži njenu ruku i naziva Hir njegovom suprugom sad, potpunom. Prito kaže da on nema prava za nju, zato hvata Hir gnevno i vuče je ka vratima kuće. Tetka Teđvinder upozori Hir da se nikad ne vrati ako sad ode. Ona izvređa Prito, a Hir otrese njenu ruku sa sebe.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Prito kaže tetki da se ne meša u njen i Hirin život, a Hir je napada kako se ona meša u njenu porodicu i nema prava na to. Prito se dere na nju da je dosta, neka krene s njom. Hir odbija i kaže joj da je blagosilja – ili da se nosi odatle. Prito je snažno ošamari i kaže da ju je naučila da hoda i živi, a sad joj ova gura ruku i tera je od sebe. Hir potvrdi i gurne je kazavši da ide i da se ne vraća više; Virat i Rohan pokušaju da je spreče, ali ova im zabrani da se mešaju. Prito se seća svog obećanja datog Somiji i hoda u čudu, dok je Rohan pridržava.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *