Shakti! Sestre 1 099. epizoda! Hir prodata, Virat pretučen!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 099. epizoda! Hir prodata, Virat pretučen!

By  | 

Shakti – 17. 12. 2020. – Hir prodata, Virat pretučen!

Prevod: Maja 🙂

Angel gurne Hir pred publiku i tera je da pleše, što ova i čini. Na plaži, Virat se bori sa razbojnicima i završava na tlu pretučen i povređen. Angel započinje aukciju, Virat gubi svest. Hir prestaje s plesom i uplakano posmatra ljude, koji se razbacuju s ciframa za nju i na kraju je kupuje neki čovek Šergil. Prito se zabrine kad se sveća ugasi tokom velike molitve, te zove Virata – ali ovaj je onesvešćen. Ona strahuje što se Virat ne javlja. Hir odbija da ide sa Šergilom, a Angel mu kaže da uživa s njom i uzima zaradu. Šergil vuče Hir sa sobom: mora da ide, jer ju je kupio i sad je samo njegova. Hir mu preti da će njen Virat doći u potrazi za njom. Angel posmatra ogroman novac u kutiji, pa ga razbacuje u vazduhu i smeje se glasno. Prito saopštava ukućanima, kod kuće, da se Virat ne javlja. Parmit se uplaši i zove Angel, koja joj govori da je bila aukcija i Hir je prodata. Parmit se smeška i razmišlja: “Gospođo Prito, tvoja transrodna unuka je prodata! Ono što ti nisi uspela sa Somijom, ja sam sa Hir. Gotovo je!”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U brzom vozilu kojim je odvedena kod Šergila kući, Hir se naslanja na prozor i gleda Virata bez svesti na tlu. Ona je zgranuta i plače povikavši njegovo ime, no Šergil je drži za ruku. Prito poziva Maliku da se raspita o Viratu. Ova veli da će pitati zajednicu kinara u Goi, pa da potraže Virata. Zove poglavicu kinara i predstavlja se kao poglavica kinara Malika iz Pendžaba te traži pomoć da pronađu Virata i ponudi novac, ali ova odvraća da neće i pita zašto bi rizikovali. Malika veli da je Viratova supruga Hir – kinar, poput njih, pa neka za ime nje i te posebne ljubavne priče pomogne. Prito veli ukućanima da još uvek nema saznanja o Viratu. Parmit šalje Dalđita da ga pronađe, pošto ne mogu da rizikuju njegov život zbog Hir. Malika zove Prito i priča kako je Virat pretučen i ostavljen na plaži. Svi istrčavaju iz kuće. Parmit zove Angel i preti joj ako Virat bude povređen, ali ova njoj zapreti da će onda Hirina rodna istina biti otkrivena pred celom Indijom i šire još više nego Somijina. Slomi mobitel posle razgovora.


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *