Shakti! Sestre 1 114. epizoda! Virat pokuša oteti Hir!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 114. epizoda! Virat pokuša oteti Hir!

By  | 

Shakti – 8. 1. 2021. – Virat pokuša oteti Hir!

Prevod: Maja 🙂

U prošloj epizodi, Angel uvodi Hir u svoju kuću i obraća joj se: “Upamti da kinar koji sad ulazi unutra je Apsara, a ona Hir je zakopana i njena priča je gotova!”
Ova klimne i krene unutra, ali Prito stiže i kaže Angel da ne veruje u taj obred pošto je samo Hir njena unuka. Ona veže svoju i njenu ruku maramom i priča kako je Nimi vezivala maramom kći Somiji ruku za svoju da bi je čuvala od opasnosti, tako je i Harman Somiji, Somija je Hir, a i Prito unuci Hir. Angel predloži da onda provere tu povezanost, pa na silu hvata Hirinu ruku (iako ova odbija) i zapali maramu. Prito kaže Hir da ugasi vatru da spasi njihovu vezu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Današnja epizoda nastavlja s Hir, koja brzo odveže maramu i baci je u stranu kazavši Prito da više ništa nije ostalo među njima. Ona odlazi s Angel i ostalim kinarima u kuću, a Angel kazuje da je drama gotova i zatvara vrata. Prito plače, Virat kuca na vrata. Angel mu kaže da ide, ali onda otvara iznervirano i pita ga šta hoće. Virat veli da je došao tu po svoju suprugu Hir, a Angel ga ispravlja: “Apsara je rekla da je ta tvoja Hir umrla onda kada se Apsara rodila, u onom hramu!”
Potom udari Virata snažno i vikne mu da se gubi, preti da ume da se bori.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *