Shakti! Sestre 1 132. epizoda! Virat vidi Hir, Iša ga napušta!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 132. epizoda! Virat vidi Hir, Iša ga napušta!

By  | 

Shakti – 3. 2. 2021. – Virat vidi Hir, Iša ga napušta!

Prevod: Maja. Uživajte! 🙂

Hir izlazi iz Viratove sobe držeći veo preko glave i hitro siđe stepenicama žurivši prema izlazu, kad ugleda Virata pred sobom. Ona zastane u čudu i posmatra ga sa suzama u očima, dok se priseća njihovih trenutaka iz prošlosti. On je gleda i hoda prema njoj s rukom ispruženom ka njoj da je dodirne, pa i Hir kratko ispruži ruku prema njemu. Oni prilaze jedno drugom, ali tad, Iša dolazi i oslovi Virata. On zastane zbunjeno, a Hir iskoristi priliku da pobegne i sakrije se iza stuba u mraku. Virat se okreće i drži ruku prema stubu, ali Iša misli da on halucinira i hvata mu ruku. Ona ga pita zašto je bosonog izašao iz svoje sobe, te neka je uhvati za ruku i pođe s njom nazad. Hir ih posmatra zajedno i vidi da Iša na sebi nosi sva obeležja udate žene, pa pomisli da je njen cilj ispunjen. Ona izlazi iz kuće i brzo ulazi u rikšu, te je na putu prema Akšejevoj rezidenciji. Ona se nada da će Iša biti zauvek udata za Virata i drago joj je da je on nastavio dalje u svom životu.
Tamo, dr Akšej ulazi u prostoriju kod svoje bebe kći Kuhu i brine što čuje njen plač. Hoće da pozove Hir, ali svestan je da ona ni ne nosi telefon sa sobom. Njegova majka se budi i doziva Hir da ućutka bebu. Akšej čuje njen glas i uplaši se njene reakcije, ako dozna da Hir nije tu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nazad, Sant Bakš grdi čuvara što nije oprezniji. Iša dolazi tu i izjavljuje da ne može više ovo da radi. Ona kaže da je to bila njihova zamisao da je dovedu u svoju kuću da se pretvara da je Viratova supruga, ali njoj je dosta. Parmit sluša ovo i slomljena je. Iša nastavlja: “Hir je mrtva, ali nikad nije napustila Viratovo srce. Dala sam mu 6 meseci vremena za psihički oporavak od tog traumatičnog shvatanja, ali ne, sama sam psihijatar i nisam nikako uspela da ga oraspoložim. Hir je njegov život! On nije uspeo da izađe iz te traume posle njene smrti i nikad ni neće moći!”

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *