Shakti! Sestre 1 165. epizoda! Proslava Holija, Angel beži iz zatvora!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 165. epizoda! Proslava Holija, Angel beži iz zatvora!

By  | 

Shakti – 19. 3. 2021. – Proslava Holija, Angel beži iz zatvora!

Prevod: Maja 🙂

Uveče, porodica se okuplja na mestu gde gori Holika (sveto drvo koje se zapali pred praznik Holi, kao što mi palimo Badnjake na Badnje veče pred Božić – prim. prev.). Svi se mole i smeškaju veselo, osim Akšeja, koji stoji i posmatra tužno. Hir i Virat zapaze ovo, te i njima nestane osmeh sa lica i oni mu prilaze zabrinuto. Hir ga pita šta je bilo, zašto stoji tako tužan udaljen od ostalih. Akšej slaže da nije ništa. Hir podseća da je njegova prijateljica i veruje da se nešto desilo. Akšej opet kaže da nije bilo ništa i da je dobro. Međutim, Hir sve skonta i pita ga da li mu nedostaje porodica i Kuhu. Ona pogleda Virata i nastavlja svoju priču da uteši Akšeja: “Zapamtite jednu stvar – ako nas Bog odvoji od naših dragih, onda nas i spoji. I videćete i sami da majka neće moći dugo da živi daleko od svog deteta. Jako brzo ćete se pomiriti. I da je zaista mislila da se zauvek odrekne svog sina, da li bi onda prihvatila njegovu naslednicu? Da li bi prihvatila Kuhu?”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Virat isto uverava Akšeja da će se spojiti kao u stara dobra vremena. Prito ih veselo poziva da dođu da slave zajedno. Virat govori Hir da pred svetom vatrom želi da dalje bude samo radost u njihovom životu i da se sve stare nedaće otklone. Virat, Hir, Sant Bakš, Parmit, Harak, Prito, Mahi, Ravi i svi ostali hodaju oko vatre i ubacuju unutra zrna kao po običaju. Kada završe s tim obredom, Virat uhvati Hir ruku i ponovo daje zakletvu da će zauvek u životu biti uz nju. Hir mu daje isto obećanje i dodaje da će svaka nevolja u životu morati prvo da napadne nju pre no što njemu priđe. On joj stavlja prst na usne da je ućutka i kaže da je rekao malopre da od danas više neće biti nevolja – samo radosti i radosti. On je pomazi i gleda je nežno. Svi ostali gledaju u njih zadivljeno i dirnuti su. Bubnjari dolaze tu i sviraju. Svi ukućani plešu.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *