Shakti! Sestre 1 273. epizoda! Prito sumnja u Somiju, Dalđit se vraća kući!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 273. epizoda! Prito sumnja u Somiju, Dalđit se vraća kući!

By  | 

Shakti – 26. 7. 2021. (1306. epizoda u Indiji) – Prito sumnja u Somiju, Dalđit se vraća kući!

Prevod: Maja 🙂

Harman se sprema da ode s porodicom do hrama, ali iznenada Somija silazi držeći se za glavu i objašnjava im da je još od sinoć boli glava. Harman predlaže da odu u hram drugi put. Međutim, Somija ih ubeđuje da idu bez nje pošto je Prito baš htela da se pomole. Ne bi želela da ne odu zbog njene glavobolje. Harman preporučuje Somiji da popije lek i nešto pojede, da se čuva. Nakon što oni odu, Somija pozove nekog da se sretnu na dogovorenom mestu.

Za to vreme, Virat i Hir dovode Gitu svojoj kući da je zaposle tu kao kućnu pomoćnicu. Parmit se čudi i pita njih dvoje da li idu na fakultet da bi zapošljavali kućepaziteljke. Hir počinje: “Svekrvo, ova Gitu je jako dobra devojka. Jako joj je potreban posao, a i nama treba neko da odradi kućne poslove. Dok smo Virat i ja na fakultetu, puno se brinemo za Vaše zdravlje. Ako Gitu bude boravila ovde, pomoći će Vam u svemu i mi se nećemo brinuti. Molimo vas, zaposlite je, u redu?”
Virat podržava suprugu: “Da, majko, Hir je potpuno u pravu. Vreme je da se odmarate, a Gitu će se pozabaviti svime, to je sigurno!”

Nastavak na sledecoj strani

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

  1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
  2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
  3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno