Shakti! Sestre 1 317. epizoda! Prerušena Angel dolazi po bebu!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 317. epizoda! Prerušena Angel dolazi po bebu!

By  | 

Shakti – 27. 9. 2021. (1356. epizoda u Indiji) – Prerušena Angel dolazi po bebu!
Prevod: Maja 🙂
Kod kuće, Prito namaže bebu uljem i izmasira je. Zatim ustane i ode do ormara da uzme odeću. Somija prolazi tuda i uđe u sobu, uzme bebu u svoje naručje i sakrije se iza vrata. Želela bi da se našali s Prito. Međutim, Prito je ubrzo primeti u ogledalu i povuče za uho iz zezancije upitajući: “Tako dakle? Ovako ćeš se igrati sa mnom? Ne možeš mi umaći, to da znaš!”
Njih dve se smeju i zajedno obuku bebu. Prito smesti bebu u kolica da spava. Virat ulazi unutra da nešto saopšti, ali ga Prito i Somija opomenu da bude tih zbog deteta. On im prošaputa da je ispred policija, poziva ih da dođu. Prito i Somija ustanu i izađu iz sobe za njim.
U dvorani kuće, Prito ugleda inspektora i pita ga da li su papiri za usvajanje gotovi i sva papirologija obavljena. Ona očekuje advokata, nada se da neće kasniti kao i uvek, upravo se odigrava nešto lepo. Advokat stiže. Međutim, inspektor izjavljuje: “Gospođo Prito, moramo otkazati usvajanje bebe. Pronađena je porodica ovog deteta, i onaj muškarac…”
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *