Shakti! Sestre 587. ep.!Mahinder priča sa Surbi preko telefona

Indijske Serije

Shakti! Sestre 587. ep.!Mahinder priča sa Surbi preko telefona, Đit je uhapšen!

By  | 

Shakti – 5. 9. 2018. – Mahinder priča sa Surbi preko telefona, Đit je uhapšen!

Prevod: Maya.

Somija je preneta u kuću Dr Kaušala kako bi bila tamo sigurna. Doktor kaže ukućanima da će Prito biti dobro i sada je u stanju šoka, samo joj treba odmora. Harak Sing mu se zahvali na pomoći i isprati ga.
Somija se budi i gleda oko sebe ne znajući gde je i kako je dospela tu. Doktori joj sve objasne i pozdrave je srdačno, a Somija im spremi čaj i donosi ga.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sledećeg dana u bolnici, Harman je nacrtao na zidu crveno srce i napisao u njemu “GULABO” (RUŽA). Somija vidi to, priđe mu i upita ga oštro: ,,Da li možeš da mi kažeš zašto uništavaš zidove bolnice ovako rano od jutra?”
Harman se okrene ka njoj i pogleda je: ,,Ne uništavam zidove. Ukrašavam ih imenom svoje ljubavi. Šta se desilo sa tobom? Gde si spavala celu noć? I zašto si tako smešno obučena sada?”
Somija objasni: ,,Kaušalovi su me primili u svoju kuću i smatraju me svojom drugom ćerkom sada. I oni su mi dali ovu divnu odeću. To je zato što vole mene mnogo više od tebe – zato!”
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *