Shakti! Sestre 597. ep.,Somija otkriva Lameetine zle namere

Indijske Serije

Shakti! Sestre 597. ep.,Somija otkriva Lameetine zle namere i odluči da je spreči!

By  | 

Shakti – 19. 9. 2018. – Somija otkriva Lameetine zle namere i odluči da je spreči!

Prevod: Maya.

Poslednji nastup je bio Harmana i Somije. Dr Kaušal dođe tu i čestita im. Lameet je besna što njen otac radi ovo, ona ne može da živi bez svog Džolija (Harmana) i puno ga voli. Agni i ostale zle transrodnice se kriju kod zida i spremaju da napadnu i ubiju Harmana.

Posle, Harman i Somija plešu uz numeru “Saree k fall saa kabhi match kiya re”. Za vreme nastupa, Agni nanišani. Svetla se ugase. Svi vide posle da Harman i Somija nisu tu. Zle transrodnice su uvukle Harmana u crnu kesu i vode ga sa sobom. Somija vidi ovo i doziva ga sva uplašena: ,,Džoli!”
Somija dovodi nož, pomogne Harmanu i time poseče transrodnice. Agni je uhvati i snažno ošamari. Svi iz bolnice stižu ovde, a transrodnice pobegnu ostavivši prethodno povrede Harmanu i Somiji.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *