Shakti! Sestre 617. ep.!Somija nastoji da razotkrije i porazi Lavnit!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 617. ep.!Somija nastoji da razotkrije i porazi Lavnit!

By  | 

Shakti – 17. 10. 2018. – Somija nastoji da razotkrije i porazi Lavnit!

Prevod: Maya.

Šano dođe do Prito i kaže joj da je vreme da jede i uzme lekove. Prito potvrdi i ode odatle sa njom. Lavnit se okrene da ode isto, ali je Harman pogleda i uhvati za ruku. Lavnit se nasmeje i pita ga zašto je tako romantičan ujutru. Harman joj predloži da odu vani i popiju čaj. Lavnit potvrdi i ode da se presvuče. Harman otvori ceduljicu (koju mu je ostavila Somija sinoć) i vidi tu napisanu Mahinderovu adresu kuće. Odluči da ode tamo.
Ravi posmatra sve ovo i razmišlja kako će sada njena (Lavnitina) igra da bude okončana.

Ovamo, prvi dan praznika “Navratri” je. Samirova majka odradi jutarnju molitvu božanstvu i daje prilog iz hrama (prasad) Somiji i Samiru. Samir pogleda Somiju i zamoli je da pođe sa njim. Oni odu. Samir hoće da zaposli Somiju kao nastavnicu plesa kako bi je odvojio od Harmana. Naziva sebe pametnim i ponosan je na svoju ideju. Somija krene da pleše nakom oklevanja. U glavi joj se vrte fleševi na ples iz prošlosti, pesme joj se vrte u glavi. Somija zatvori oči i nastavlja da pleše isto tako.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *