Shakti! Sestre 667. epizoda!Somija se seća Bankok incidenta?

Indijske Serije

Shakti! Sestre 667. epizoda!Somija se seća Bankok incidenta?

By  | 

Shakti! Sestre 667. epizoda!Somija se seća Bankok incidenta?
Kinare koje su kindapovale Somiju odvode je kod Saje.Saja ponavlja svoj postupak od ranije i kaže Somiji da se spremi.Somija odbija.Somija odgovori da je ona kinar, ali ima pravo na svoj izbor gde će da živi.Saya joj kaže da se lepo spremi da bi dobila dobru cenu.

Somija pokuša da pobegne preko prozora, ali je Saya uhvati za ruku.Saya joj kaže da je Bogu bilo potrebno mnogo vremena da je stvori i da će je ona prodati za duplo veću cifru.Somija dobija flešbek Bankok incidnta.

Prito i Ravi prave lutke koje je Somija pravila u prošlosti.Saya pokušava da proda Somiju za 15 laka.Ćameli odlazi kod Harmana i kaže mu da spasi Somiju.Samer to čuje.Saya prodaje Somiju.Somija je u šoku.Samer dolazi i spašava je i kaže jojda kene sa njim odmah.Harman dolazi i sprečava Somiju da ode, te joj kaže da još nisu prošli 10 dana.Somija je ljuta, kaže da nisu ni u kakvoj vezi- pokušao je da je proda.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *