Sestre 668. epizoda! Somiji se vrati pamćenje i ona išamara Samira!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 668. epizoda! Somiji se vrati pamćenje i ona išamara Samira!

By  | 

Shakti – 28. 12. 2018. – Somiji se vrati pamćenje i ona išamara Samira!

Prevod: Maya.

Samir zove i obaveštava Haraka Singa da odvodi Somiju sa sobom. On uđe u svoja kola i vozi brzo. Harman trči za kolima i pada na ulicu. Malika i svi ostali dođu tu i gledaju to. Harak Sing kaže da je ona otišla od njih zauvek i da bude srećna sa Samirom, Harman više ne sme da juri za njom po pravilu. Prito kaže odlučno da će Somija sigurno da se vrati i da niko ne može njih dvoje da rastavi. Ona sklapa ruke i moli se. Harman ustane i nastavi da trči za Samirovim kolima. Čuje se pesma “Hogaya Hai Mujhse Pyar” (Desila mi se ljubav) uz koju neki ljudi plešu. Harman stane ispred kola, ali Samir skrene i odveze u suprotnom pravcu. Harman uleti u neka druga kola i prati Samita žustro.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


On siđe odatle, počne da trči i padne dole. On ustane i pomoli se. Somija ga ugleda kako trči. Samir joj kaže da ne brine i da će je odvesti jako daleko od Harmana. Somija ga gleda i seća se jasno Bangkoka i svega. Harman je tužan i svi se mole za njega i za Somiju. Somija misli o sebi i Harmanu zajedno, Samir zaustavlja kola i hvata je za ruku. Somija ga ošamari snažno i gurne. Samir je pogleda zapanjen i izusti: ,,Kuši… šta…”
Somija: ,,JA NISAM KUŠI, VEĆ SOMIJA!”
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *