Shakti! Sestre 677. epizoda! Somija se bori za Surbinu bebu kao prava majka!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 677. epizoda! Somija se bori za Surbinu bebu kao prava majka!

By  | 

Shakti- 11. 1. 2019. – Somija se bori za Surbinu bebu kao prava majka!

Prevod: Maya.

Somija plače i preklinje Surbi da ustane i govori da ne može sama da se brine o bebi. Harman plače isto i odvodi bebu na pregled. Šano zove Varuna i obaveštava ga o Surbinoj smrti, ali mu onda kaže da mu je sin dobro. Varun slomi ljutito uređaj i plače za Surbi puno. On povredi samog sebe, kuka puno i kaje se. Odluči da dobije to dete sada po svaku cenu. Somija pita bolničko osoblje kuda vode Surbi. Harman joj kaže da je Surbi otišla kod Nimi i ona više nije tamo sama. Somija ga grli čvrsto i plače.

Harak Sing kaže da će da sve spremi za njenu sahranu (poslednje rituale). Mahinder ga odbija i veli da će to da se odradi samo u njegovoj kući. Prito kaže da je Surbi bila udata i zato će ovo da se održi u njihovoj kući. Bebe kaže Mahinderu da ih onda pusti da odvedu Surbin leš. Oboje plaču i kukaju skrhani bolom. Ćameli vidi ovo, zatim dotrči kući i obavesti sve o ovoj tragediji. Malika plače i seća se trenutaka sa Surbi.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!