Shakti! Sestre 677. epizoda! Somija se bori za Surbinu bebu kao prava majka!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 677. epizoda! Somija se bori za Surbinu bebu kao prava majka!

By  | 

Shakti- 11. 1. 2019. – Somija se bori za Surbinu bebu kao prava majka!

Prevod: Maya.

Somija plače i preklinje Surbi da ustane i govori da ne može sama da se brine o bebi. Harman plače isto i odvodi bebu na pregled. Šano zove Varuna i obaveštava ga o Surbinoj smrti, ali mu onda kaže da mu je sin dobro. Varun slomi ljutito uređaj i plače za Surbi puno. On povredi samog sebe, kuka puno i kaje se. Odluči da dobije to dete sada po svaku cenu. Somija pita bolničko osoblje kuda vode Surbi. Harman joj kaže da je Surbi otišla kod Nimi i ona više nije tamo sama. Somija ga grli čvrsto i plače.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Harak Sing kaže da će da sve spremi za njenu sahranu (poslednje rituale). Mahinder ga odbija i veli da će to da se odradi samo u njegovoj kući. Prito kaže da je Surbi bila udata i zato će ovo da se održi u njihovoj kući. Bebe kaže Mahinderu da ih onda pusti da odvedu Surbin leš. Oboje plaču i kukaju skrhani bolom. Ćameli vidi ovo, zatim dotrči kući i obavesti sve o ovoj tragediji. Malika plače i seća se trenutaka sa Surbi.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *