Shakti! Sestre 699. epizoda!Somija hvata Šano i otkriva Varunov lukav plan!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 699. epizoda!Somija hvata Šano i otkriva Varunov lukav plan!

By  | 

Shakti – 14. 2. 2019. – Somija hvata Šano i otkriva Varunov lukav plan!

Prevod: Maya.

Harman i njegova porodica pokažu dokaze advokatu. Advokat kaže da je to dosta i da će sud tek da radi od ponedeljka. Varunov advokat savetuje Varuna da što pre bebu usvoje i da Somija već ima dokaze sigurno. Šano hoće da obavesti Varuna o ovome i skloni se po stranu. Ona ga zovne i oslovi, ali Somija dođe tu i spreči je prekinuvši vezu. Varun je zbunjen i ćuti. Somija ljutito pogleda Šano i podseti je na to kako joj je ona (Somija) pomogla da se porodi. Zatraži od nje da joj vrati tu uslugu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Varun zove Šano i pita da li ga je zvala. Šano potvrdi i razmišlja o Somijinim rečima. Varun je pita šta je htela da mu kaže. Šano ga slaže da je htela da ga pita koji je džemper kupio, to hoće i svom mužu. Varun je pita zar ga to pita usred ove frke. Oni završe razgovor. Harak Sing kaže da moraju pripaziti na Sukvinderovu kuću. Malika dođe tu i kaže da će pomoći i učini to. Varun kaže svom advokatu da pozove klijente na usvajanje bebe večeras. Sunaina i Sviti isto kažu. Advokat potvrdi. Malika čuje da Sukvinder govori da je zabava u 19:00 i da nekoga pita da ukrasi kuću. Potom zove Haraka i kaže mu ovo. On se zahvali i kaže joj da prati dešavanja. Somija im kaže da Sukvinder i njegovi ne bi trošili novac za kojekakve zavave i da će ona da ide tamo.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *