Shakti! Sestre 809. epizoda!Prito otme Maliku!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 809. epizoda!Prito otme Maliku!

By  | 

Shakti! Sestre 809. epizoda!Prito otme Maliku!

Prevod: Maja 😘

Palak kaže Somiji da ispiše Harmanovo ime na Mahinoj šaci. Prito joj poruči da postavi šare Mahi i na drugoj šaci kako Somija ne bi uništila, svojim suzama. Palak napiše Harmanovo ime na Mahinoj šaci i izjavi da je ovo završeno. Napisala je njegovo ime, ali teško je pronaći ga na šaci (ovo nije dobar znak). Ne obazirući se na ovo puno, ona kaže Somiji da dovede Harmana. Harman stiže tu, gleda sve ovo i priseća se nekih trenutaka sa Somijom iz prošlosti. Somija mu priđe i obavesti ga da je pozvan da siđe. Vedant je zove da dođe i napiše na svojoj ruci njegovo im. Palak smesti Somiju da sedne i doda da će ona da napiše njegovo ime. Prito šapne Šano da se Harman danas otarasio Somije. Somija razmišlja kako je na njenim rukama i u srcu napisan samo Harman, a niko ne može da zauzme to mesto. Harak Sing dođe tu i pita da li je pisanje imena završeno, pa onda mogu li da se spreme za ples. Prito izjavljuje da će da bude plesa i zabave pre venčanja.

Malika i Ćameli pokušavaju da se oslobode i zatiču sva vrata i prozore zaključane. Moraju nekako da zaustave ovo venčanje i da otkriju svima istinu. Evnusi se vrate svojoj kući i žale se što nigde nema Malike i Ćameli. Harak veli da je jako srećan danas. Prito pita ko će da pleše ako ne njih dvoje. Oni krenu da plešu uz lepe pesme, zatim i drugi ulaze i nastavljaju ples. Iznenada, Prito staje i govori da su dovoljno plesali i pita prisutne znaju li kako Somija dobro pleše. Zatim upita Somiju hoće li da pleše i Vedanta ima li primedbi. Vedant kaže da, ako Somija bude danas plesala ovde, znači da je izbacila Harmana iz svog srca. Somija gleda i razmišlja kako niko ne može da izbaci Harmana iz njenog srca i njenih misli. Vedant je ubeđuje da pleše. Nevoljno, Somija pleše uz pesmu Aankhiya Milake Taare Hai Baaratein Hai. Povremeno pogleda Harmana, zatim počne da peva uz ples i plače.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *