Shakti! Sestre 818. epizoda! Somija pristaje da posećuje Harmana dnevno!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 818. epizoda! Somija pristaje da posećuje Harmana dnevno!

By  | 

Sestre – 2. 8. 2019. – Somija pristaje da posećuje Harmana dnevno!

Prevod: Maja 😘

Harman govori da je rekao da neće da se opija dok je ona pred njim, ali kako ukoliko ona ode od njega. Mahi pita Harmana zar je zaboravio na paljenje i sve, čim je ugledao Somiju. Harman odgovara da ima nasleđenu (pradavnu) bolest da zaboravi; kazao je svojim ukućanima bezbroj puta da voli Somiju večno, ali oni samo se sećaju toga da je ona evnuh, samo toga. Mahi gleda tužno i ćuti. Ljubavna pesma (Tu Hi Mera Khuda) čuje se u pozadini…

Somija stiže na igralište. Vedant i Rohan takođe dolaze tu. Vedant kaže Rohanu da potraži Somiju. Rohan se složi i potraži je okolo, pa se vrati kod Vedanta i kaže mu da Somija nije tu. Vedant je ubeđen da je Somija otišla da se vidi sa Harmanom, premda joj je jasno zabranio da ide. Rohan zapazi Somiju na stolici kako previja svoje povređeno stopalo. On joj priđe i pita šta joj je bilo. Somija govori kako je uganula. Rohan i Vedant se ponude da pomognu, ali ona odbija. Vedant pita kako se ovo dogodilo, ništa joj ne bude dok hoda ili trči.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *