Shakti! Sestre 857. epizoda!Somija i Prito pokušavaju sprečiti pregled!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 857. epizoda!Somija i Prito pokušavaju sprečiti pregled!

By  | 

Sestre – 26. 9. 2019. – Somija i Prito pokušavaju sprečiti pregled!

Prevod: Maja 🙂

Rohan, Hir i Soham pitaju za značenje reči kinnar (evnuh). Prito pita Somiju da li su deca lepo u školi. Somija dođe i potvrdi, a ova joj predlaže da sedne da prezalogaji nešto. Mahi razmišlja da će danas da bude otkrivena istina o Hir, a za tim otkrićem žudela je godinama. Hir zapazi jednu devojčicu kako plače pošto je ubodena injekcijom, pa uplašeno oslovi svoju braću. Ona istrči i izjavi da ne želi da primi injekciju. Evnusi stoje ispred i čuju Hir kako govori da ne želi zdravstveni pregled. Rohan i Soham golicaju Hir veselo, pa se ona nasmeje i pođe.

Prito pita Somiju za Vedanta. Somija odlučno odgovara da neće dopustiti da Vedant naudi bilo kome. Prito se brine i ne želi da se Somija više žrtvuje ili pati. Evnuh zovne Somiju i obavesti je kako je Hir istrčala iz obrazovne ustanove u suzama, pa je zamoli da dođe. Somija istrči iz kuhinje i kaže Prito ove novosti. Mahi čuje ovo i pita kako će Hir da uči ako Somija ide tamo za svaku sitnicu. Rohan i Soham ubeđuju Hir da se pregleda. Rohan veli da Soham kašlje i da se neće pregledati, ukoliko se ona ne složi. Hir odluči da odrade pregled. Mahi misli kako će da bude nezgodno ukoliko Somija stigne u školu pre pregleda. Prito stiže i traži od nje telefon. Mahi tako učini i ispriča kako je dala dozvolu da se obavi pregled. Prito pođe da je ošamari i nazove je varalicom preteći da će je izbaciti iz kuće, ali Mahi joj hvata ruku i uzvrati pretnju rečima da će reči svima istinu o Hir ako pokuša da je izbaci. Prito je zgranuta.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *