Shakti! Sestre 870. epizoda! Somija prepozna prerušenog Vedanta!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 870. epizoda! Somija prepozna prerušenog Vedanta!

By  | 

Sestre – 14. 10. 2019. – Somija prepozna prerušenog Vedanta!

Prevod: Maja 🙂

Somija ulazi u prostoriju i gleda Harmanovu sliku. Čuje se u pozadini ljubavna pesma (Tera Ishq Hai Meri Ibadat) dok ona gleda sliku i govori kako se večito molila da njena ruka čuva Hir baš kao što je njegova čuvala nju/Somiju. Priseća se kako se Harman bezbroj puta zalagao i borio za nju i vedro izjavljuje da se danas raduje što božanstvo čuva Hir pri svakom koraku i veruje da će tako da ostane. On joj puno nedostaje i ona spušta natrag ram sa slikom, pa odglavi svoj veo koji se tu nakratko zaglavio. Prito veli da bi Harman voleo Hir još više od njih da je tu i neka ne brine pošto je i viša sila čuva, pa odoše. Arđun dovodi Sohama kod Vedanta, koji sedi kao sveštenik. Arđun mu kaže da pogleda njegovu ruku i da ponešto ispriča. Vedant, glumeći sveštenika, pogleda mu ruku i kaže da Arđun štiti jednu devojčicu i njenu porodicu. Soham kaže da čika mudri sve zna. Vedant mu proveri ruku i kaže da njegova mama uvek brine više o njegovoj sestri nego o njemu i da više nju voli od njega, pa ga pogleda u lice ozbiljno. Soham potvrdi i doda da mu se često to ne dopada.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Vedant ga pita želi li da ga (Sohama) njegova mama više voli. Soham izjavljuje da jedino želi da ih majka voli podjednako. Vedant mu poruči da dovede sestricu kod njega, pa će on da baci čarobne čini na nju i onda će ih majka voleti jednako. Zatim ga šalje da ide, čekaju ga kod kuće. Odlaze. Arđun donosi lišće Mahi, a Prito naredi Šano da posluži sve prisutne svetim slatkišima. Prito se ponudi da izleči Mahinu nogu lekovitim lišćem i biljem, pa se obraća Mahi koja oseća bol pri stopalu. Deka priča dečici o božanstvu Ram i Ravan, o dobru i zlu. Dobro je pobedilo na kraju tako što je Ram ispalio vatrenu strelu
ka Ravanu i ubio ga. Hir pita zašto onda svake godine pale kip Ravana ako je on već ustreljen. Somija dođe tu i pojasni da je Ravan znak zlobe i da ga pale svake godine uz molitve da dobro nadvlada nad zlim, te da bude mir širom sveta.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *