Shakti! Sestre 900. epizoda!Somija je privedena i uvučena u zamku!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 900. epizoda!Somija je privedena i uvučena u zamku!

By  | 

Sestre – 12. 12. 2019. – Somija je privedena i uvučena u zamku!

Prevod: Maja 🙂

Mahinder sprema svoje stvari da napusti Gajatrinu kuću. Somija mu priđe i razneži se, zatim počne da priča kako su prvo majka, sestra i baka otišle od nje; posle je i Harman otišao, jedino je on (Mahinder) ostao u njenom životu i ona ga moli da je ne napušta. Iskreno ga naziva tatom i sklapa ruke u znak molbe. Mahinder sklapa ruke takođe i preklinje je za oproštaj, nakon svih ovih mučnih godina. Somija ga zamoli da joj se ne izvinjava, pa nastavlja kako se danas osetila potpuno i dobila je ono za čim je žudela od detinjstva i zato ga ubeđuje da ne ide. Oni se zagrle. Mahinder joj se opet izvinjava i plače od radosti.
Kasnije, Prito govori Gajatri i Mahinderu da Somijina baka zna jednu ogromnu istinu i ucenjuje je tako. Somija govori Gajatri da se brinula o njoj iako je znala istinu o njenom identitetu, zato joj je beskrajno zahvalna i može da joj lično kaže još jednu veliku istinu. Ona pođe reći: ,,Hir je nalik…”
U tom trenutku, Hir stiže tu i poziva Gajatri da pođe za njom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Prito poruči Somiji da pođe kući sa njom, ali onda se seti laži koju je izrekla narodu i ubrzo joj kaže da boravi u Gajatrinoj kući gde joj je bezbedno sve dok ona ne iskopa neko rešenje da prikrije svoju laž koju je kazala čitavom susedstvu. Somija je teši da ne brine i pristaje da boravi tu, kod Gajatri. Potom je hvali što je sve učinila za njihovu dobrobit, veruje joj puno. Prito je dirnuta i nasmejana. Hir, zajedno sa svojom drugaricom tj. ćerkom slavljenice, pokazuje rođendansku tortu koju su spremile za Gajatri. Gajatri se obraduje i pažljivo iseče tortu, onda kaže svojoj ćerki da je dobila izvanrednu drugaricu u Hir. Nakon toga, Hir kaže da će sad da plešu. Svi oni se okupe i zaplešu uz neku divnu pesmu. Somija pleše uz Rohana, Hir, Gajatri i njenu ćerku. Sve vreme su joj u glavi trenuci provedeni sa Sohamom. Rohan je oraspoloži čim se ona malo rastuži i klone duhom. Somija nastavlja sa plesom.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *