Shakti! Sestre 959. epizoda! Proslava Holija!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 959. epizoda! Proslava Holija!

By  | 

Shakti! Sestre 959. epizoda! Proslava Holija!

Virat odlazi kod Jharne kući. Ona ga pita da li će joj staviti boju, te mu kaže da je ne razmazuje puno. Virat se seti da mu je Parmit to tražila.On joj stavlja tailak na čelo I slika. Ona ga pita da idu u hram, ali on to odbije i odlazi.

Nurtan dolazi kod Hir na proslavi holija i želi da joj stavi boju, ali Hir kaže da ona želi da joj boju prvi Virat stavi.Harak pije thandai i pita i Prito da popije. Ona odbije, ali je on ubedjuje. Virat dolazi, te takodje pije thandai. On pita zašto se pušta staromodna muzika.Svi su šokirani što ga vide. Soham želi da ga izbaci, ali a Rohan smiruje.

Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *