Shakti! Sestre 998. epizoda! Prito zaplaši Virata!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 998. epizoda! Prito zaplaši Virata!

By  | 

Shakti! Sestre 998. epizoda! Prito zaplaši Virata!

Na fakultetu I Hir ispituju o veyi sa Viratom. Hir kaže da je Virat nije oženio. Virat kaže da će postati prestupnik ali je neće oženiti. Hir kaže da će radije umreti nego biti u vezi sa njim. Predavač dolazi I pita Virata kako se to dogodilo, odavno zna za njegovu ljubav. On mu kaže da je na mestu njegovih roditelja ne bi kupio nov automobile, već bi mu udario dva samara.

Virat ljut odlazi u toilet. Pita se zbog čega toliko pati. On odluči da svima kaže istinu o Hir. Rohan dolazi tu I sklapa ruke pred Viratom, te ga moli da nikome ne govori istinu o Hir. Virat ga pita zar je znao. Rohan potvrdi I kaže da Hir I Soham ne znaju.On ga moli da tako ostane. Okreće se I vidi Sohama I Hir.

Prito, Saya I Rohan potpaćuju par na ulici da glume.Devojka moli da je oženi, a on govori da ne želi, voleo ju je jer nije znao da je kinar.Ljudi prolaze I pitaju ga kakav je on muškarac kad ne vidi razliku izmedju kinara I žene. Virat beži I razmišlja da nikome ne sme da kaže istinu.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site