Sherdil Shergill – 13. epizoda - Bairav i Nirali zateknu Rađa sa Manmit i Anmolom!

Indijske Serije

Sherdil Shergill – 13. epizoda – Bairav i Nirali zateknu Rađa sa Manmit i Anmolom!

By  | 

Sherdil Shergill – 13. epizoda – Bairav i Nirali zateknu Rađa sa Manmit i Anmolom!
Manmit se zahvali Rađu što je učinio da Ađit prihvati Anmola. Rađ joj govori da izgleda bolje glumi životnog partnera od nje i pogleda Ađita sa malim. Manmit se uplakana približi Ađitu i zagrli ga. On uzvrati zagrljaj. Punit punog srca posmatra sve ovo, ne može a da ne primeti koliko Rađ ume da bude dobar prema Manmit. Nakon što se emocije malo slegnu, Rađ i Manmit saopšte Punit da Rađ mora da otputuje na važan sastanak u London. Punit pokušava da spreči ovog da ode, ali je i on i Manmit ubeđuju da je sastanak neodložan. Svesna da je sastanak samo izgovor i da Manmit verovatno tera Rađa, Punit zatraži od Ađita da porazgovara sa njim i spreči ga da ode.
Ađit dolazi kod Rađa koji se pakuje i zahvali mu se što se brinuo o Manmit dok je bila sama u Mumbaju. Zamoli ga da ne ode, Punit čini jako srećnom što ga vidi sa Manmit, pa makar to bilo lažno. Rađ se ubrzo složi da ostane, čak se i izgrle.
Manmit se skandalizuje kada ugleda Rađa na sangitu, pita ga zašto zaboga nije otišao. Rađ, koji uzgred peva i igra, odgovara da je bio tu dok je vladala napetost, e pa ostaće i sad da uživa u zabavi. Manmit mu prepušta odluku o ostanku, ali ga upozorava da je isključivo njegova odgovornost ako nešto pođe po zlu.
Vreme je da nastupi za sangit počnu, prva na redu je porodica Šergil. Voditelj poziva Manmit i Rađa sa Anmolom na scenu. Gunđan se unervozi kada joj stigne tazbina i otkriva Punit da njena buduća svekrva večeras donosi bračnu ponudu za Manmit. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *