Sherdil Shergill – 20. epizoda - Niki se pojavi kod Jadavovih, Rađ mašta o Manmit!

Indijske Serije

Sherdil Shergill – 20. epizoda – Niki se pojavi kod Jadavovih, Rađ mašta o Manmit!

By  | 

Sherdil Shergill – 20. epizoda – Niki se pojavi kod Jadavovih, Rađ mašta o Manmit!
Manmit govori Niki da je zatrudnela pre nego što su se ona i Rađ uzeli, a tajno su se venčali u hramu. Niki pita zašto onda žive odvojeno. Manmit u trenutku smisli izgovor da su se mnogo svađali pred Anmolom pa su odlučili da ostanu odvojeni. Rađ ima lošu naviku da laže i da se lako omesti zbog čega često moraju lagati i svoju porodicu. Ona (Niki) stvarno kasni jer su se njih dvoje sada pomirili, jedno su. Ako ima nešto da je pita, može to sada uraditi. Niki zanima zašto je nazvala tetkom putem video poziva. Manmit pita kako je mogla reći da je ona Rađeva devojka pred svojom porodicom. Ona i Rađ se uspaniče kada Niki krene prema ivici, ali ova im kaže da će samo uzeti torbu.
Manmit je savetuje da zaboravi Rađa i nastavi dalje. Nakon što Niki konačno ode, Rađ počne da se smeje i pohvali Manmitinu glumu, bolje da je postala glumica umesto arhitekte. Takođe je zove da večeras dođe u klub na njegov nastup koji će biti jako poseban. Ima da razvali pošto mu Niki više nije za vratom.
Niki se napila i došla kod Rađovih kući. Rade je ugleda i prepozna kao Komal. Ova mu govori da ona nije Komal već Niki, devojka njegovog ujke, tačnije bivša devojka. Nirali se pita šta li je Princ (Rađ) uradio ovoga puta. Niki, koja se i dalje pomahnitalo ponaša, izjavi da je od Radea saznala za sve članove porodice, ali sve ono što je znala o Rađu je čista laž.
Sa druge strane, Rađ je započeo svoj nastup. Kaže da je spreman da proslavi svoj raskid. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *