Sherdil Shergill – 4. epizoda - Gunđan predlaže Manmit da unajmi lažnog muža, Husein joj predlaže Rađa!

Indijske Serije

Sherdil Shergill – 4. epizoda – Gunđan predlaže Manmit da unajmi lažnog muža, Husein joj predlaže Rađa!

By  | 

Sherdil Shergill – 4. epizoda – Gunđan predlaže Manmit da unajmi lažnog muža, Husein joj predlaže Rađa!
Rađkumar se skandalizuje kada ga njegova nezvanična devojka, Niki, optuži da se viđa sa nekom drugom iza njenih leđa. Čuvši ovo, on pokuša da joj promeni mišljenje ali mu ona besno prekine poziv. Nakon toga, Niki koja je u kancelariji, zahvaljuje Manmit što je ostala do kasno sa njom, a ova se samo lukavo nasmeši. Nakon što ova ode, Manmit dobija poziv od Gunđan, koja je poziva da dođe na venčanje bez Anmola. Manmit odgovara da ne može da ga ostavi samog. Ova izjava silno iznervira Gunđan koja viče da bi možda trebalo da pronađe muža da ugodi njihovom ocu, baš kao što je kupila malog. Manmit je zapanjena, shvati da joj je sestra poklopila.
Sa druge strane, Nirali (Rađova majka) po povratku s trčanja zatiče buket cveća i malu poruku koja je stigla njenom sinu od strane Niki. Malo je reći da se šokira. Rađkumarov rođak odmah dotrči da ga probudi i prenese mu novosti, njegovi su opet sazvali porodični sastanak. Rađ se ubrzo nacrta u salonu gde se održava porodični sastanak. Bairav mu samo kaže da će kasnije razgovarati kao otac i sin i ode. Rađ slaže Nirali da se sigurno neko zeza, ne zna on nikakvu devojku. Čim ode, ostali članovi porodice se skupe oko Nirali i svako izlaže svoju teoriju, da li u Rađovom životu postoji devojka ili ne. Svi se tek šokiraju kada Rađov nećak razjasni teoriju, da u Rađovom životu nema jedna, već dve devojke. 
Rađ stiže u kafić gde prekori Niki što mu je poslala cveće kući. Upozorava je da će ih porodica venčati ako sazna za nju. Niki se baš i ne žali ako se to desi. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *