Sherdil Shergill – 9. epizoda - Ađit je ljut na Manmit zbog dolaska sa Rađom!

Indijske Serije

Sherdil Shergill – 9. epizoda – Ađit je ljut na Manmit zbog dolaska sa Rađom!

By  | 

Sherdil Shergill – 9. epizoda – Ađit je ljut na Manmit zbog dolaska sa Rađom!
Manmitini rođaci ispituju Rađa o Anmolu i njegovoj vezi sa Manmit. On se priseća kako mu je Manmit objasnila svoje porodično stablo i rekla mu da moraju da se ponašaju kao muž i žena pred svima osim njenim ocem, majkom i sestrom. Rađu je bilo smešno jer Punit zvuči kao muško ime. Potom im kaže da je on Manmitin muž, a da je Anmol njihovo dete nakon braka. U međuvremenu, Ađit se skandalizuje kada čuje da je Manmit sa sobom dovela iznajmljenog muža koji nema nikakve povezanosti sa njom ili Anmolom. Ne može da veruje kako je pronašla oca za Anmola za tako kratko vreme. Manmit mu objašnjava da je Rađ zaposlen u njenoj kancelariji i da je pristao da joj glumi muža na nekoliko dana. Šta je mogla, Gunđan je stavila pred svršen čin. Ađit napomene da nije na njenoj strani u ovom cirkusu, ne može sa takvim lažima da gleda rodbinu u oči. Manmit pokušava da ga ubedi, barem nije došla sama sa Anmolom, dovela je sa sobom muža. Ađit joj kaže da je uvek pokušavao da je natera da shvati da žena ne može da ima svoj ugled bez muškarca koji je podržava. Manmit se uvredi njegovom izjavom, ali ustane i odlučno mu se obrati, sa suzama u očima: “Svoj identitet jesam izgradila, tata. A što se poštovanja tiče, oni što žele da me poštuju poštovaće me, a ovi što ne žele, neka idu dođavola. Došla sam ovde zbog svojih voljenih. I povela sam onog što je moj, mog sina.”
Nakon što ona izađe napolje, Ađit se razbesni što je to izjavila za njegovu rodbinu, a Punit ga smiruje i podseća da su gosti prisutni u kući. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *