SiddhiVinayak – 108. epizoda - Vin ugasi vatru koja je zahvatila Sidinin veo!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 108. epizoda – Vin ugasi vatru koja je zahvatila Sidinin veo!

By  | 

SiddhiVinayak – 108. epizoda – Vin ugasi vatru koja je zahvatila Sidinin veo!
Manđiri zahvaljuje Bogu što će dobiti nekoga poput Vaibavi za snahu. Sidi odvede Vaibavi i njenu mamu u njihovu sobu. Vaibavi joj se zahvali i kaže joj kako ona dobro poznaje Vina pa bi joj mogla pomoći da mu postane najbolja prijateljica, to bi je usrećilo. Sidi u sebi razmišlja kako je Vin bio njen najbolji drug i sada je vreme da on dobije novu prijateljicu.

Gauri i Praći bogoradaju što moraju raditi u kuhinji. Tu dolazi Rađvir i apaudira Gauri kao Praćinom saučesniku. Gauri ga zamoli da ne govori o tome ništa Manuu. Rađvir veli da su zajedno u svemu tome i ništa ih neće sprečiti da uspeju, te doda da će ubiti i Vina i Manua i dobiti svo nasledstvo. Svo troje udružuju snage.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sidi kaže Manđiri da su sve pripreme gotove. Ova joj pokloni haljinu. Sidi joj zahvali. Svi se skupe da urade puđu za Vina i Vaibavi. Kanta udeli kompliment Sidi, a Manđiri se slaže da je ona jako lepa. Sidi sedne blizu Vina i Vaibavi koji treba da odrade ritual. Rađvir kaže Praći i Gauri da je jako teško ubiti Vina u kući. Praći predlaže da ubiju Vaibavi, ali joj Rađvir ironično kaže da će baš biti zabavno ubiti nju i sve ostale devojke posle nje, te da joj je plan glup. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *