SiddhiVinayak – 299. epizoda – Vin priredi Sidi iznenađenje za rođendan!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 299. epizoda – Vin priredi Sidi iznenađenje za rođendan!

By  | 

SiddhiVinayak – 299. epizoda – Vin priredi Sidi iznenađenje za rođendan!
Rađvir naiđe baš kad treba pa zatekne Urvaši kako likuje jer je pokupila sav novac i vrednosti iz kuće. On se sakrije i pozove policiju i Šankara.

Sidi se čudi što Vina nema. Načuje kako dve žene komentarišu da su ga videle sa velikim nožem, te da je imao veliku svađu sa Sidi. Pojure da ga potraže. Sidi se uznemiri i ode i ona da ga traži. Napolju je mračno, ali se onda iznenada popale svetla i ljudi joj požele srećan rođendan. Na nebu se pojavi vatromet. Sve je lepo ukrašeno. Vin je takođe tu, u rukama mu je mikrofon. Ona devojčica i dečak (koji su tražili donaciju za Novu godinu) glume da su Sidi i Vinajak. Vin pripoveda priču o njima dok deca glume. Kaže da su njih dvoje bili najbolji prijatelji koji su uvek bili zajedno i sve radili skupa. Sve su delili. Obećali su jedno drugom da se neće razdvajati ni po koju cenu. Sidi je bila prava čarobnica. Njena ćutnja, njene reči, sve je delovalo kao muzika. Vinov svet bi stao kad bi je pogledao. Kad ga je ona držala za ruku on se osećao kao da je sposoban da pokori ceo svet i reši sve probleme. Ipak, došlo je vreme kad joj on nije poverovao. Ona ga je molila, preklinjala da joj poveruje, ali on nije hteo da je sluša. Deca odglume scenu kako Vin izbacuje Sidi iz kuće. Sidi se priseti svega i uplakana je. Vin nastavi kako je sve izgubio dok je saznao da je pogrešio i da je Sidi zapravo nedužna. Obećao je da će je na njen rođendan odvesti kući. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *