SiddhiVinayak – 312. epizoda – Gauri se javi na Kabirov mobilni i sve sazna!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 312. epizoda – Gauri se javi na Kabirov mobilni i sve sazna!

By  | 

SiddhiVinayak – 312. epizoda – Gauri se javi na Kabirov mobilni i sve sazna!
Gauri i Kabir su zajedno, spavaju. Kabiru zazvoni telefon, Manđiri ga zove. Gauri se javi, prepozna joj glas i shvati da je ona otela Šankara i da je samim tim i Kabir umešan. Takođe, sazna i da je Manđiri na prevaru došla do Vinovog otiska na papirima za imovinu, te da sada planira i da ga ubije. Zgranuta je.
Sidi je ispričala Praći i Rađviru da Vin može da ih čuje i da je pomerio ruku. Ovi su presrećni. Sigurni su da će se Vin uskoro potpuno oporaviti. Sidi veli da mora što pre da sazna gde je Šankar.
Urvaši kuka kod Manđiri kako će je Šankar izbaciti iz kuće kad se vrati, a možda će čak i u zatvor opet da je pošalje. Manđiri izjavi da Šankar neće biti u stanju ni na koga drugog da misli sem na svog preminulog sina. Sidi će to veče raditi božju puđu, a Praći i Rađvir će sigurno biti sa njom. Tu priliku da ubije Vina neće propustiti!
Sidi i Praći su spremne za puđu. Rađvir ostane kod Vina. Urvaši dojavi Manđiri da su Praći i Sidi sišle da rade puđu. Manđiri joj naredi da motri na sve. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *