Sila 45 epizoda,Umu se zeli ubiti - Turske-Serije.Net

Sila

Sila 45 epizoda,Umu se zeli ubiti

By  | 

Sila i BerdihanUmu se zeli ubiti

Zihan aga odlazi kod Firuz age I obavestava ga da je odlucio da ih izbaci iz plemena.Fruiz aga cuti.Zihan ga pita zar nece nista reci.Firuz aga kaze da ugled njegove porodice ne zavisi od veca.On nastavlja da je on u stvari zabrinut zbog njega,kaze da je biti aga velika odgovornost I da ne treba da se donose odluke na osnovu tudjih reci.Zihan ga pita da li on misli da je njegova odluka pogresna I podseca ga da nije imao nikakav prigovor kad je Boran izbacio Dzihana iz plemena.Furiz aga kaze da on I Boran nisu oteli tudju zenu I pretili joj pistoljem I da su se tome protivili.Zihan aga odlazi govoreci,neka ti bude brate.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Dilaver dobija pismo iz suda.Dzilal ga je tuzio.Ahmet aga ga u to vreme zove I govori mu das u sada Boran I Firuz izbaceni I iz plemena.

Sejfi odlazi kod Zihan age.Zihan aga mu govori da se presuda mora izvrsiti.

Sila I Boran dolaze.Firuz pita Borana da popricaju malo.Sila odlazi jod sina.Boran obavestava oca da radove na skoli napreduju I da se priblizavaju kraju.On mu govori da je stric zabranio seljanima da rade na izgradnji skole I kaze da ne razume zbog cega.Firuz kaze Boranu da je Zihan danas dolazio I da je odlucio da ih izbaci iz plemena.

Dilaver se nalazi sa Dzihanom,govori mu da se spusti na zemlju jer vidi I sam sta se desava sa njegovim zetom.Dzihan pita sta se desava.Dilaver mu govori da je izgubio status age,a sada je izbacen I Iz plemena.On nastavlja,da vise izmedju njih dvoje nema razlike.Oboje su obicni ljudi.Dilaver mu preti da povuce tuzbu.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *