Sila 47 ep.,Ahmet narucuje Boranovu smrt - Turske-Serije.Net

Sila

Sila 47 ep.,Ahmet narucuje Boranovu smrt

By  | 

Boran agaAhmet narucuje Boranovu smrt

Umu zeli da se vrati kuci.Narin joj govori da to ne radi,I pita je da li je to odlucila zbog onoga sto je njen stric ucinio I ubedjuje je da je sve u redu I da se nista nije dogodilo.Sila je pita da li je sigurna.Narin kaze da jeste I das u joj mnogo pomogli,ali da joj je mesto uz Zinar agu.Boran joj govori da je ona njihov gost I da moze ostati koliko zeli.On dodaje da su joj to I pre rekli,I da I sada ostaju pri tome.Boran je pita da li je to njena konacna odluka.Umu odlazi zahvalna Boranu I Sili na sve sto su ucinili za nju.

Zinar aga dolazi kod Ahmeta I kaze mu da on nema casti I da zna ko je pucao u Dilavera.Zinar kaze da ce za to platiti,ali Ahmet kaze da je to ucinio zbog plemena jer je tada I dalje bio aga Boran I da je on to morao da spreci.Zinar izbaca Ahmeta iy plemena.Ahmet izdaje naredjenje preko tel.da im bivsi aga samo smeta I da je vreme da nestane.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Emre drzvi Silinu bebu.Boran nailazi.Sila uzima bebu I govori Boranu da ih je Emre dosao posetiti.Boranu nije drago.Emre pruzi ruku da se pozdravi,ali Boran odbija.Emre kaze da odlazi u hotel I da sutra ide za Instanbul.On savetuje Silu da I ona dodje kako ne bi sama putovala.EMRE ODLAZI.Boran I Sila imaju zbog njega kratku raspravu.Boran je u kolima,vozi nekud.Seca se nekadasnjih Emrovih reci da je Sila jedna od najbogatijih zena I da je ne moze na silu drzati.Sila je sa golubovima,tuguje zbog rasprave sa Boranom.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *