Sila 75 i 76 epizoda,Sila je invalid - Turske-Serije.Net

Sila

Sila 75 i 76 epizoda,Sila je invalid

By  | 

Sila je invalid

75 epizodaSila je invalid
Berzan je pocinio samoubistvo, sto je kod svakoga pobudilo drukcija osecanja.. Neki su tuzni, neki su doziveli olaksanje, a za neke je pak to znak Bozje pravde. Medjutim Sili i Boranu ta smrt donosi posve drukciju bol. Uslied pomutnje koja je nastala nakon sto se proculo da je Berzan pocinio samoubistvo, Esma je uzela Bedirhana i nestala.

Esma smatra da je Bedirhan njen sin Dzihan I posvecuje mu svoju ljubav.Ona sa detetom dolazi da zivi u napustenu kucu.Tu dolaze Sila,Boran I Abaj.Sila u napustenoj kuci nalazi torbu,a potom I Esmu I Bedirhana..Ona trci ka detetu,,ali Esma joj priznaje bolnu istinu kako je ona izgubila coveka koga voli,a ubrzo posle I njegovo dete koje je jos bilo u njenoj utrobi.Esma joj kaze da ce on biti njeno dete I da ce se dobro brinuti o njemu.Sila je pita da li jako voli Bedirhana.Esma kaze da.Sila joj predlaze da I jedna I druga ga uzmu u narucju,jer dete place,I da vide u cijem ce se narucju smiriti.Esma pristaje.Dete u Esminim rukama placer,Sila ga otima I umiruje ga.Esma je moli da joj ga ne oduzima.Sila se okrece I odlazi sa detetom.Sila  sa detetom trci ka Boranu.Esma izlazi I puca u Silu.Ona kaze da ako dete ne moze biti njeno,nece biti ni Silino.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *