Silsila Badalte Rishton Ka - 137. epizoda - Moli skuva supu Kunalu i misli o prošlosti!

Indijske Serije

Silsila Badalte Rishton Ka – 137. epizoda – Moli skuva supu Kunalu i misli o prošlosti!

By  | 

Moli skuva supu Kunalu i misli o prošlosti!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Kunal priča s Pari preko telefona i žali joj se kako ovde pacijenti pate i mora tu da ostane za njih da im pomaže, ali će doći čim se okolnosti malo promene. On je upita da joj ispriča neku pričicu za laku noć ako ne može da zaspi lako. Pari se obraduje i potvrdi. Kunal se šetka okolo u svom šatoru i krene da priča priču: ,,Ovako, priča je o bebi zmaju i tati zmaju. Ispričaću ti je. Nekada davno, bila je beba zmaj i veliki tata zmaj. Problem sa malim zmajem je bio taj da nije mogao da bljuje vatru. Zbog toga su ga svi njegovi drugari zezali i vređali. Onda su dva zmaja odlučila da će krenuti u potragu za plamenom. Pa…”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


On joj priča, usput se Pari uspava i zatvori oči. Kunal primeti to i, pre no što prekine vezu, samo kaže: ,,Volim te, dušice moja. Laku noć. Lepo spavaj!”

U šatoru pored, Moli ne može nikako da spava uzburkana mislima i uzme da naspe sebi čašu vode. Ona ispije vode iz čaše, potom spusti staklenu čašu na stočić i ostane da se šetka po šatoru. Zastane u trenutku i gleda odsutno u prazno.

Kunal seti sam ispred svog šatora i seća se Savitrinih (pacijentkinih) reči: “Njegov otac nas je ostavoio i napustio zbog neke druge žene pre njegovog rođenja…”

Zatim mu u glavi idu Moline reči: “Neki očevi su prosto takvi, Savitri. Odu dalje i ne gledaju natrag. Ostavljaju svoje voljene nazad. I takva osoba je potpuna beskorisna… koja bude otac, ali ne ispunjava dužnost oca. Niko ne treba da pati za takvom osobom. On nema nikakva prava na dete o kome nije brinuo!”

Unutar svog šatora, Moli sedne na krevet i zaplače. Onda se pokrije šalom, ustane i izađe napolje da se malo prošeta po svežem vazduhu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *