Silsila Badalte Rishton Ka – 145. epizoda – Mišti slučajno gurne Pari u bazen!

Indijske Serije

Silsila Badalte Rishton Ka – 145. epizoda – Mišti slučajno gurne Pari u bazen!

By  | 

Silsila Badalte Rishton Ka – 145. epizoda – Mišti slučajno gurne Pari u bazen!
Pari spava. Kunal ode do nje. Žao mu je što joj ne može objasniti neke stvari. Mahek mu stavi ruku na rame i kaže mu da je mala zaspala. Oni izađu iz sobe. Mahek im skuva kafu. Ona pita Kunala da li mu je to bio najgori rođendan u životu. Dešava se to… Pita zašto Pari stalno pominje Mišti. Kunal joj otkriva da je i Mišti njegova ćerka. Njegova i Molina. Mahek prokomentariše kako mu je život baš dramatičan. Kunal nastavi kako je Nandini smatrala da samo Moli može brinuti o Pari te da je zato ostavila CD sa snimkom za nju. Taj CD je, nažalost, našla Pari. No, to je nemoguće. Mahek ga pita zašto, Pari i Moli se vole, a i Moli se on i dalje sviđa. I on isto gaji neka osećanja prema Moli. Zašto se onda ne bi zbližili i stvorili srećnu porodicu? Kunal odgovori da ga Mišti mrzi. Mahek ga pita da li je on znao da je Moli trudna ili je tek saznao za ćerku. Pita se kako je Moli mogla da krije tako nešto. Kunal izjavi da je i on kriv jer mu je Moli rekla da je trudna, ali je on posumnjao u to i ona ga je posle slagala da nije trudna. No, ne može sve to da objasni Pari… Već je puno povredio Moli i ne želi to više da radi. Išan je zaista može učiniti srećnom. Mahek ga pita da li bi Moli bila srećnija sa Išanom ili sa njim. Kunal ostane bez teksta. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *