Silsila Badalte Rishton Ka – 240. epizoda – Mišti nestrpljivo očekuje Rohana!

Indijske Serije

Silsila Badalte Rishton Ka – 240. epizoda – Mišti nestrpljivo očekuje Rohana!

By  | 

Silsila Badalte Rishton Ka – 240. epizoda – Mišti nestrpljivo očekuje Rohana!
Mišti je uznemirena jer joj se Rohan ne javlja. Pari se takođe brine što se on ne javlja i razgovara o tome sa Radikom. Radika je uverava da je sigurno sve u redu. Tani uđe u Parinu sobu kako bi uzela nešto i naleti na romantične čestitke koje je Pari kupovala za Rohana. Shvati da je ona zaljubljena u Rohana. Pari joj razjasni da njih dvoje nisu u vezi. Iz njegovog ponašanja zaključuje da se ona njemu dopada, ali ništa joj ne govori. Ona zamoli Tani da čuva tajnu. Tani obeća da hoće.
Uveče, Mišti i Pari se nađu na balkonu. Gledaju u mesec i razgovaraju o ljubavi. Mišti pita Pari zašto ljubav boli, a Pari joj odgovori da prava ljubav nikada ne boli već daje smisao životu. To je divno osećanje koje čoveku daje snage da se izbori sa bilo čime. Sve je tada lepo. Prava ljubav menja čovekov pogled na život. Ljubav čini da sve deluje lako. Donosi osmeh na lice i uznemirenost kada voljeni nije tu. A kad je blizu, oseća se mir. Čovek tada poželi da vreme stane. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *